Dit is eigenlijk wel ons specialisme. Patrick Kuyper vertelt:" Ik denk dat wij nog wel het meest bekend zijn om onze visschotels. Een grote kans dat als u ergens geniet van een visschotel, dat het een visschotel van Kuyper de Visspecialist is. Voor vele feesten en partijen aan huis of op kantoor leveren wij onze visschotels.
Wij hebben een vast assortiment aan visschotels, maar naast de door ons voorbereide schotels kan bij ons altijd een visschotel helemaal naar eigen wens en smaak worden samengesteld."
Een super verse luxe schotel, zowel voor de borrelals diner. Deze 4 persoons visschotel is geschikt als volledige maaltijd met schotse zalm met dille, palingmootjes, king krab vlees en zalmeitjes. Inclusief cocktail en gravad lax saus.
Verwacht u echte fijnproevers op de borrel? Dan is dit de perfecte schotel. Gerookte schotse zalm, king krab vlees, gerookte palingmootjes, hollandse garnalen maar ook 30 gram kaviaar, 16 blini’s en een benen lepeltje. Geserveerd met bijpassende sauzen.